Error
  • Error loading component: com_menus, 1

Как съвременните джаджи могат да помогнат в борбата с наднорменото тегло

Едва ли ви се вярва, че любимия смартфон може да подобри не само настроението, но и да е ваш съдружник в борбата с наднормените килограми. Специалисти и диетолози обединиха общи усиля, за да постигнат една идеална стратегия и тя е отслабване с телефон. За целта потърсихме някои от насоките, които дават, защото сме убедени, че тази информация  ще е от полза и в противовес с всякакви установени догми, че съвременните средства за комуникация единствено вредят и водят до затлъстяване.

 

Ако на всеки един час проведен в размисли около това, как да отслабвате, получавахте по един лев, днес може би щяхте да сте милионери. Е, сега програмистите и учените са открили нов начин да ви зарибят и това е с помощта на различни приложения за смартфони. В едни от тях може да заложите личните си данни – височина, тегло, размери, възраст, а те от своя страна да направят най-подходящият режим за хранене и спорт.

С помощта на модерни приложения може да следите цялото си ежедневие от старта на деня до нощния сън. Устройствата могат да замерят пулс, ритъм на сърце и да дадат точна диагностика доколко качествен е бил сънят ви.

Друга алтернатива за ефективно отслабване със смартфона е, чрез слушане на качествена музика. Научно доказано е, че приятния ритъм допринася активността у човек. Затова и специалистите съветват да  се слуша приятна и ритмична музика по време на сутрешна аеробика, тичане или други спортни занимания.

Ако много ви се иска, винаги може да разглеждате онлайн сайтовете за упражнения и диети, през новия смартфон. За правилното храносмилане е добре да не се разсейвате със странични неща, но докато се разхождате, почивате или глезите винаги може да потърсите необходимата полезна информация в Интернет, през мобилното устройство.

Не очаквайте светкавични резултати, но с упорита работа и търпение, винаги може да се избавите от излишните килограми, докато се забавлявате през смартфон устройството.