Критерии за избор на имот

Трите логистични резерви, трите логистични резерви, които стоят в основата, когато стане дума за бум на имоти са: локация, локация, локация. И колкото и да не ви се вярва, те са все още значителни, но са заменени от една рецесията. Такава означава позиция, цена и съвършенство. Освен ако имотът е Идеал Хоумс и отговаря на всички три критерия. Щом споменаваме критериите за покупка интерес към имоти, то улица, цена и обзавеждане, наред с реда са от изключително значение.

Всеки имот, който се нуждае от модернизиране или обновяване или е по-малко желан площ или е бил надценен първоначално, ще вземе по-голям хит от тази, в добро водосборен район, в близост до удобствата и транспортните връзки.

За да не звучи всичко парадоксално и натрапчиво, трябва да се създаде впечатлението, че ще бъде направена оферта.

В същото време, разберете колкото се може повече за свойствата, от които се интересувате и това, което се предлага на пазара. Проучете от друга страна и защо. Важни въпроси са: Колко обяви е имало до момента и защо са били отхвърлени, или защо те не успеят да достигнат до процедурата на продажба. Бъдете подготвени, а ако очакванията за цената са реални, преговорите за покупката на имота, трябва да продължат.

Ако все пак решите да се откажете от първоначалната си оферта, уверете се, че имате причина. В противен случай може да означава, че продавачът се отказва от продажбата, ако не му изнася цената. Бъдете готови да загубите имота.

Бъдете готови и помислете, че колкото по-дълго продавачите мисля за това, толкова по-вероятно е те да се откажат от определяне на оферти.