Подмяна на катализатора - съвети за шофьорите

Рано или късно, всеки шофьор се сблъсква с проблема за подмяна катализатор, има филтър в действителност. И всеки филтър за шофиране, известен като дома, въпреки че често катализаторът се разпада рано заради лошо качество на бензин или поради механични повреди. И на пръв поглед изглежда, че не е проблем, а не на стария и новия катализатор да замени всички.


Но оптимизъм изчезва, когато се оказва, че един нов оригинален каталитичен конвертор струва много пари (средно), с изключение на някои автомобили катализаторът е 2 или 4. Поради това е необходимо да се разбере, ако изобщо е необходимо това? Неговата основна функция е да се превърне страната ни отровни газове в безвредни, но излъчва стандарт позволява повишаване на използването на изпускателна система с катализатор поради съпротивата на газ структура на пчелна пита, което от своя страна намалява мощността на двигателя. Изглежда, не се изисква катализатор, всъщност, в нашата страна.

Премахване на катализатора
Много автомобилистите зададоха въпроса, защо да не можеш просто да изрежете и отстраняване на катализатора и на място заварени парче гофрирана тръба или шал? Истината е, че, от една страна, в допълнение към основната си функция за намаляване на шума, като по този начин се изпълнява без силен изпускателна система и намаляване на температурата на отработилите газове, при липса на други части на изпускателната система, след като духаше бързо.
На второ място, превозни средства с Euro 4 стандарти и повече след преглед на ефективността на тяхната работа, катализаторът се задава допълнително ламбда диагностика сензор, и ако това не стане, възниква грешка и превозното средство е нестабилна. Следователно, превозни средства с Евро 4 стандарт и необходимо "повторно прилагане на мозъци" инсталира "сляпо" ламбда сонда. Само защото катализаторът не могат да бъдат отстранени. Въпросът е какво да правя подаръци?