KIA авточасти онлайн

KIA - марка автомобил, собственост производител в Южна Корея Kia Motors Corporation. Compaiei централния офис се намира в Сеул. По отношение на транспортната фирма започна, след като тя е на седмо място в света. От 1998 г. предприятието са част от Hyundai Motor Group.
KIA автомобили

история на марката започва през 1944 г. Първоначално фирмата се занимава с пускането на серия от мотори. Модерна марка, получени през 1951 г. По време на Корейската война производството се премества в Бусан, което позволи на компанията да се преодолеят трудните времена.

След като войната свърши, производителят Южна Корея е успяла да оцелее от икономическата буря. През 1961 г. компанията започва да стартира мотоциклет KIA.

Преходът беше постепенно в ракети-носители. KIA компания отдавна произвежда товарни автомобили с три колела на мотоциклети. И в началото на 1970 г. беше установено, стартирането автомобили, които са оборудвани с бензин и дизелово от собствено производство.

През 1980 г. компанията се разраства бързо и автомобили вече в началото на 1990 те се появяват на пазарите на Европа и САЩ. Днес КИА гама е представена със салони, микробуси, ванове и хетчбеци средна и бизнес класа.

Предимства на KIA

    високо качество монтаж;
    икономия на гориво;
    високото ниво на управление и сигурност;
    просторен и комфортен интериор;
    съответствие с екологичните стандарти;
    устойчивост;
    екстериор и модерен интериор.

KIA модели модерно оборудване отговаря на основните изисквания на автомобилистите. Тъй като той влиза круиз-контрол, управление на волана с усилвател на волана, бордови компютър, климатроник с йонизация на въздуха функция, мултимедийна система.
Най-добрите части KIA

За правилната работа на колата необходимата техническа редовните за поддръжка и навременни компоненти на климата, които не работят. За да купите резервни части за KIA можете в нашия онлайн магазин.

Ще се улесни и ускори процеса на избор компоненти, необходими ни удобни система за търсене. Всички въпроси относно работата на колата винаги е готов да отговаря на нашите сервизен персонал квалифицирани техническа поддръжка. Ние предлагаме не само оригинални резервни части за Kia, които се различават от високо качество, надеждност и цени.

С наша помощ ще ремонтира автомобила си без да харчите допълнително време и средства!