Дневна в стил Еко

Ако искате да трансформирате дома в еко стил ще са ви нужни някои полезни съвети. Такива може да получите от фирма, която извозва.

Ако мебелите са големи, не е рентабилно да ги поставяте на голямо разстояние. И сега не става дума за негативната енергия на Ша, която се крие в кухините. Само местата, оставени празни, създават впечатление за коридори и това не изглежда толкова хармонично, колкото бихте искали.

Моят съвет: ако интериорът е правоъгълен, ясно изразеният ефект на "отсъствие" ще го направи празен. Дайте обем и квадратни пропорции с правилното поставяне на мебелите Такава може да намерите на адрес: http://www.izvozva.bg.. Не оставяйте празноти, които ще се възприемат като черни дупки. Но и не прекалявайте, в противен случай ще направите стаята тясна и прекалено тясна.

Съвет: попълнете празнините с подиума в центъра на стаята или масичка за кафе, така че интериорът на стаята да изглежда уютен и хармоничен.

Контраст прекалено много

Ако решите да подчертаете областите с нюанси, острия преход ще изглежда неподходящ и само подчертава недостатъците на стаята.

Моят съвет: избягвайте две неща - надлъжни линии с ярки цветове и акценти, които отрязват окото. Може да боядисате стените до половината и залепете другата половина с тапет, който е малко по-светъл или малко по-тъмен - без ясно изразен дисонанс. Разделянето на стените по хоризонта е печелившо решение. Визуално ще разшири правоъгълната стая.

Съвет: за дълги стени, заложете на светли и студени тонове. За тези, които са по-къси - топли и по-наситени, но без остър контраст, запомнете, такъв разрушава и най-обещаващата идея и бързо се прелива.

Еко стилът може да бъде създаден във всяка стая, но доминиращи са помещенията, като всекидневна, кухня, веранда. Тези места позволяват и повече импровизации, както и декориране с цветя.