Идеи за интериор и почистване на таван

Много хора са изправени пред изпитанието на тесните жилища. Ако и на вас се налага да се помествате в гарсониера, боксониера или студио и с всеки ден трябва да сте изключително креативни, че да помествате всичко в подобен дом, то сега е момента да научите как да разширите помещенията си.

Към много от жилищата има прилежащи тавански стаи. Именно за тях ще поговорим сега.

Предлагаме ви топ идеи за интериор:

Започнете от цялостното почистване на таван. Това може да стане с наемането на услуги от фирма.

След като екипите са изнесли на болклука всички излишни неща от тавана, трупани с години е време да планирате лек козметичен ремонт.

Малко освежаване с латекс или тапети, ламинат на пода или душеме, таванки, ако не друго за тавана и тази малка стая ще грейне, сякаш слънцето е влязло в нея.

Това да съчетаете удобство и стил в малка квадратура не е невъзможно.

След това вече може да започнете да декорирате. За целта:

Спрете се на мултифункционална маса

Масата е сред основните и най-важни мебели на всеки дом. Има различни видове, но вие не трябва да се колебаете В избора на маса за таванската стая, спрете се на тази, която е мултифункционална.

Спалня и всекидневната отделно, моля

В случай, че живеете в малък апартамент, навярно ви е омръзнало спалня, кухня и вседневна да си бъркат местата. Е, сега с помощта на добре аранжираният интериор на таванската стая, може да преместите една от стаите там.

Не пречи и две от помещенията да останат на едно място. Достатъчно е само да ги отделите едно от друго, поне със завеса.

Изберете фокуса

Когато влизате в едно помещението и срещу вас нещо на мига грабва вниманието това е фокус. Така може да аранжирате и таванското си помещение. Било то с картина, гоблен, цветя, икебана, стенен часовник, скулптури, фототапет и т.н.

Вариантите са неограничено много.

Нека бъде светлина

Светлината е важна за всяка стая, а когато заговорим за тавана, тя е може би най-важната. Именно тя ще направи пространството по-голямо и по-озарено.

Светлината също може да е отличен фокус за вниманието.

Щом вече знаете всичко това, може да помислите за професионално почистване на таван от smetishte.com