Как да съхранявате летни дрехи и как с почистване на таван може да намерите място за тях

Смяната на сезоните е времето, когато може да реорганизирате начина си на живот. Това може да стане по няколко начина, съветваме ви да започнете с Почистване на тавани освобождаване на малко място.

Страхотно време е да вземете топло одеяло и да запалите ароматни свещи, да актуализирате домашното си работно място и домашния кът за учениците, да поставите нови цели и задачи за есента.

И така, за да намери всичко това място в живота ви, си струва да вземете лятната шапка и спортно оборудване, рокли и бански костюми, сандали и чанти. Но как да им намерите място за всичко? Много просто.

1. Изнесете на тавана

Ако вътре няма място, сложете нещата в удобни кошници или кутии и организирайте кът на тавана. Летните дрехи обикновено заемат по-малко място от зимните. Лесно може да ги навиете. Отделете някои неща, ако има такава възможност, без да изглежда излишно или претрупано.

Съвет: вакуумните торбички намаляват обема за съхранение в няколко пъти. А така също предпазват от молци, плесени, миризми и прах. И със сигурност струват по-малко от нов гардероб.

2. На стената

Има милион начини за декорация на стена по оригинален начин. За целта можете да комбинирате декора със съхранение. Така окачете най-ефектните летни шапки на куките. Може да снимате по всяко време, ако лятото внезапно се върне. Такава инсталация привлича вниманието и напомня за топлината дори в студените дни.

3. Таванско помещение или таванска стая

Ако не можете да отделите всекидневна на тавана, то има отлично място за съхранение на някои неща, които не са актуални в момента. Разбира се, ако не забравите за необходимостта от проветряване на тавана и поддържане на комфортен температурен режим, дрехите не понасят зле промените в температурата и влажността. Характеристиките на конфигурацията на стаята ще трябва да бъдат победени. Мрежите със закачалки са идеални за наклонени стени. А зад тях, в ъглите, можете да съхранявате обувки.

4. Между етажната стаичка

Ако нямате таванско помещение, но таваните са високи, пространството на горния етаж трябва да се използва за съхранение. Отворените терени са отличен вариант за таванско помещение. Красивите летни обувки дори могат да бъдат показани тук като елемент от интериорния декор.

5. Ракла

Сандъците придават солидност на интериора. Време е да напълните една от първите мебели, познати в древен Египет, с кокетно сгънати предмети от летния гардероб.

Съвет: не прибирайте мръсни дрехи за дълги периоди от време. Всяко най-незабележимо петно, с което е лесно да се справите сега, поглъща плътно тъканта за няколко месеца.