Thierry Mugler – оригинални парфюми

Thierry Mugler – оригинални парфюми, които гарантирано ще спрат дъха ви

Добре изветните и широко използвани оригинални парфюми на добре познатите ни марки ежедневно изиграват важна роля в създаването на поредната безупречна визия. Носенето на благоухание е нещо повече от притурка към външността – това е заявка за стил, луксозност и неподправен усет към естетиката.

Съществува бранд, чиито оригинални парфюми не само ще се превърнат в трайно присъстващи в ароматната ви колекция, но мигом ще се превърнат в личната ви запазена марка. Говорим за есенциите на френския бранд ThierryMugler – ако сте в търсене на онези акорди, които ще оставят трайни следи в съзнанието ви и в това на околните, то категорично сте попаднали на правилното място.

Марката е нещо повече от символ на създаването на изкусителни оригинални парфюми. Есенциите впечатляват с екзотичните си и често причудливи съставки, отговорни за така характерната аура, която обгръща сякаш с магически воал всяка една от есенциите, излязла изпод името на бранда. В днешната статия с радост ще си поговорим именно за онези оригинални парфюми от ThierryMugler, в които ще се влюбите още с първото впръскване.

Alienи Womanity – оригинални парфюми, определяни като цяла вселена в ароматния свят

И, за да не бъдем голословни, бързаме да подкрепим гореизложената си теза с конкретни примери. Alienи Womanityса флагманите сред величествените оригинални парфюми на марката – и двата крият божествено очарование и са насочени към онези дами, които никак не се страхуват от експериментирането и от носенето на нещо наистина различно и правещо впечатление. Ако сте с очакването да се сблъскате с поредното приятно благоухание, то определено сте сгрешили марката – оригиналните парфюми на бранда са всичко друго, но не и обикновени. Ароматите им са толкова разпознаваеми, че винаги бихте ги познали мигом, щом ги доловите. Акордите като сол, смокини, ванилия и амбра са част от формулата на тези два аромата, превръщайки ги в същински гурме приключения за сетивата.

Aura – магичност и проникновение в света на изящните оригинални парфюми

Auraе последното попълнение сред редиците на френската марка – великолепният изумруден флакон във формата на сърце не би оставил безразлична дори и най-взискателната и капризна дама. Ароматът отново е изключително разпознаваем – носейки подобен оригинален парфюм, вие си гарантирате създаването на визитна картичка. По-голямата част от почитателите на марката споделят, че дори не са склонни да експериментират и да изпробват есенции от други брандове. Наистина малко марки са в състояние да създадат оригинални парфюми, способни да изградят култ около себе си и да се радват на неотменна и вярна фен база.

Ако сте любопитни да изпробвате нещо ново от света на парфюмерията, то категорично ви съветваме да насочите вниманието си към оригиналните есенции на ThierryMugler.