Отлични идеи за баня с площ 4 м², които всеки може да опита

Планиране, обмислено до най-малките детайли! За това ще си говорим днес.

На вашето внимание пет интересни идеи за подреждане на комбинирана баня. Площта на помещението е около 4 м², а ако броите нишата за пералня и сушилня, тогава около 4,5 м².

Оформлението на стаята до най-малките детайли може да започне с планиране на самото изхвърляне на стари мебели.

Резултатът е модерен, стилен, лесен и функционален. Обърнете внимание на идеите!

1. Осветено огледало

Вече никой няма да е изненадан от това решение, но то е много функционално и се оправдава. Осветеното огледало  е задължително във всяка баня.

2. Нощно осветление

На тавана в банята може да видите не само вградени прожектори, но и вентилационни отвори, както и сензор за движение. Тя се задейства от входа на банята и включва долното осветление под плочките. Така ако имате душ кабина или ваната, такава може да е облицована с плочки, и под шкафа с мивката.

Много удобна функция за нощно осветление, когато няма нужда да включвате ярка основна светлина, например рано сутрин или през нощта.

3. Мивка със страни

Много функционално решение е покупката на мивка. Това е особено оправдано в случая, когато мивката не опира в стените отстрани. Дългата такава с шкаф за съхранение е чудесно решение и спестява много място.

4. Сушилна машина

Много полезна покупка. Изборът на модела може да отговаря на цялостния интериор. Пералните и сушилните са разположени в специална ниша.

5. Котел

На пръв поглед такава баня няма никаква технология. Може да се инсталира бойлер. За целта може да се използва нишата зад сушилнята. Горната клапа за налягане позволява пълно използване на котела. Долната е необходима само в краен случай и се отваря след отстраняване на сушилнята.

Разбира се идеи за аранжиране и подредба на дома и банята може да има много, от вас и вашите пространства зависи, кое и как да подберете.

Източник: https://www.izvozvane.com