Защо трябва да имате своя навигация в колата

Вярно е, вашият смартфон може да ви отведе там, където трябва да отидете, използвайки вградената си GPS система за проследяване.

Наистина ли, обаче е най-добрият вариант за шофиране? Отговорът е: Не!

Въпреки, че тези устройства с джобен размер почти са превзели живота ни, все още има по-добри опции, когато става въпрос за GPS навигация. Така че, независимо, колко умен е вашият телефон, не забравяйте, че все още има неща, които не могат да се направят, но реално други устройства могат. Вижте как да стане това:

Насърчава безопасността

GPS система, инсталирана в колата ви, ще повиши безопасността, защото е проектирана да се използва по време на шофиране. Смартфонът все още е телефон и с него идват всички опасности от използването на телефон, докато сте зад волана. Напълно интегрирана GPS система ще държи ръцете ви на волана и няма да гледате надолу към скута си, за да разберете следващия си завой. Големите GPS екрани с гласови упътвания гарантират, че ще стигнете до мястото, където отивате, живи и здрави. Освен това, с едно телефонно обаждане или текстово съобщение няма да прекъснат вашите упътвания, въпреки че всички знаем, че трябва да изчакате, докато изключите колата, за да отговорите на текстови съобщения.

Надеждност

Проблемът с използването на смартфон за GPS навигация е слабият живот на батерията и вероятността от загуба на сигнал. Вградената GPS система не използва петниста клетъчна мрежа за работа, което означава, че е много по-надеждна. Освен това се захранва от електронната система на вашия автомобил, така че не се притеснявайте, ако сте забравили зарядното устройство за кола на вашия телефон.

Изглеждат страхотно

Честно казано, в наши дни има някои страхотно изглеждащи GPS системи за автомобили и камиони. Новата навигация за кола може да даде на вашия автомобил допълнително предимство, което е впечатляващо за вашия партньор, приятели и семейство. И така, външният вид има значение, когато става въпрос за колата ви. Нов GPS комплект ще придаде нотка на модерност, дори на по-стара кола, която е красива и функционална.

Пести гориво

GPS системите не просто ви отвеждат там, където отивате, те ви отвеждат там по възможно най-ефективния начин. Използването на вградена GPS система ще гарантира, че използвате толкова малко газ, колкото е необходимо, за да стигнете от А до Б.

В заключение:

Ако сте любопитни, относно инсталирането на навигационна система в колата си, добра идея е да говорите с персонализиран мобилен експерт. За професионална навигация в колата си, се насочете към БГАУТО.ЕУ. Нашата мисия е да подобрим напълно вашето шофиране.