Как да започнете да опаковате багажа, за да се преместите

Чудите ли се „Откъде да започнете, когато опаковате нещата за пренасяне на багаж София?“ Ако е така, препоръчваме да създадете контролен списък за опаковане. Ето какво да добавите:

Купете консумативи и оборудване за опаковане

Типът консумативи за опаковане, от които ще се нуждаете, зависи от това, какво премествате. Например, имате ли много стъклария и чупливи предмети? Ако е така, разделителите на кутии, опаковъчната хартия и вестниците са вашите приятели. Преместване на много електроника?

Заслужава си да инвестирате във фолио с балончета, найлонови торбички, усукани връзки и PVC лента. Някои други общи консумативи за опаковане, които може да искате да добавите към списъка си за пазаруване, включват тиксо, резачки за кутии, маркери, етикети в различни цветове, колички и тежкотоварни подвижни кутии (особено ако планирате да местите много тежки предмети).

Разчистете всяка стая

Може или да продадете, или да дарите това, което не искате. Ако решите да продадете артикулите си, може да отделите тези пари за други транспортни разходи. (Въпреки че може да отнеме повече време за продажба на артикули вместо за даряване, така че имайте това предвид.) Ако вместо това решите да дарите своите артикули, може да ги изнесете от дома си за час. Може да дарите на местен приют за бездомни, приют за животни или други организации. Може, също така първо да попитате приятел, преди да дарите, дали смятате, че артикулът ще му е полезен.

Започнете да опаковате багажа

Това може да стане три седмици, преди пренасяне на багаж София. Датата, на която трябва да започнете да опаковате е добре да бъде записана на видно място изгубите представа за времето. Всичко е наред, ако не започнете точно този ден. И все пак, опитайте се обаче да опаковате багажа поне две до три седмици, преди преместването, за да може да свършите всичко навреме за деня на преместването и да не ви остава да хвърляте неща в кутии в последния момент или да дарявате предмети, които наистина искате и използвате.

Разглобяване на мебели

Няма да имате нужда от дивана в стаята за игри, когато се преместите? Време е да го разглобите, докато имате време. Същото важи и за всякакви допълнителни рамки за легла, офис мебели и столове, които няма да използвате преди деня на преместване. След като имате седмица до няколко дни от датата на преместване, може да работите по разглобяването на останалите мебели. Освен ако нямате няколко надуваеми матрака наоколо, вероятно искате поне да държите матрака си навън, докато не се преместите, за да имате къде да спите.

Опаковайте куфар или чанта с дрехи и неща от първа необходимост за една седмица. Дрехите заемат изненадващо много място при преместване. В зависимост от вашето местоположение, вероятно имате два до четири сезона дрехи, което означава, че някои от тях могат да бъдат опаковани седмици, преди преместването, докато други може да са ви необходими до деня на преместването. Направете си услуга и опаковайте дрехи и предмети от първа необходимост за седем дни, за да може да опаковате всичко останало. Това ще ви спести време и стрес и ще ви помогне да останете организирани.

Опаковайте кухнята

Обикновено се препоръчва да опаковате кухнята си последна. Можете да опаковате кухненски уреди, артикули за килер, съдове и прибори, които няма да ви трябват, преди самото пренасяне на багаж София. И така, вече знаете как да си направите реда по организацията. За всичко останало ще се погрижат момчетата на фирма hamalski.com.