Научете се да рисувате при нас

Един от най-авторитетните школи по рисуване в София провежда курсове и уроци. В тях може да се включи всеки желаещ. Кандидат студентите са една от най-големите групи при нас. Целта им е да придобият повече знания от професионални художници с което да си гарантират влизане в желаното висше образователно заведение в България или чужбина. Другата голяма група която се записва при нас е тези на художниците любители. При разглеждане на тази интернет страница вие може да добиете по-голяма представа за нас.  Те идват тук за да развият своите умения на листа и за да се запознаят с много нови хора със сходни умения и интереси.

Препоръчваме ви и на Вас да се запишете на уроци по рисуване, особено ако имате свободно време през седмицата. Дори да работите, ще е хубаво да намерите свободно време поне един път в седмицата когато да се разтоварвате с това което ви харесва да правите – вашето хоби е рисуване. Школите приемат хора като вас, а приемното време е съобразено с работещите и учащи хора – така, че всички те да могат да посещават курса и уроците по рисуване.

Повечето хора които се занимават с рисуване са самоуки. Въпреки, че рисуването е дарба, то тя търпи развитие. Много полезно за вашата кариера на художник би била ако завършите университет с подобна специалност или поне професионален курс по рисуване за любители при нас. Въпреки, че можете да рисувате – трябва да получите специфични знания, които нашите преподаватели биха могли да ви предадат. Полезно е, без съмнение и не бихте съжалявали, че сте минали един такъв курс.

Ако сте студент и имате намерение да кандидатствате следващата година, задължително помислете над възможността да изкарате и вие един подобен курс. Това би ви помогнало изключително много в университетския прием – обикновено той се състой в изпит по рисуване. Нашите преподаватели знаят именно какво трябва да знаете и ще ви обяснят всичко необходимо. Не рискувайте професионалното си развитие, запишете се на курс по рисуване за да си гарантирате влизането в университет.