Климатици за автомобили - зареждане и ремонт

В тази статия ще поговорим за така обсъжданите газови инжекциони. Ще разбием някой друг мит и ще обясним защо хората предпочитат да карат кола си с него. Хората интересуващи се от газов инжекцион цени се увеличават непрестанно. Това го доказват и постоянните запитвания които получаваме в нашия авто сервиз. Един от най-разпространените митове относно газовите инжекциони е този, че така се съсипвал двигателя.

Категорично може да заявим, че това не е вярно и дори може да се каже противното – с използването на газов инжекцион софия вие спестявате на вашия двигател много живот. Дали пада мощността на двигателя – това е относително и все пак зависи от много неща. Но все пак който иска да спести от парите за гориво и иска със същите пари да мине много по-дълго разстояние – газовия инжекцион е чудесен избор.

В нашия уеб сайт ще намерите информация за всички услуги които предлагаме. Сигурно вече сте прочели, че предлагаме зареждане на автоклиматици. В случай, че вашия автоклиматик има нужда да се зареди с фреон или нещо по него да бъде ремонтирано – не се колебайте повече, свържете се с нас.

Много е важно да използвате ако имате нужда разбира се, нашата услуга по полиране на фарове софия, особено ако сте от столицата. Предлагаме да върнем първоначалния блясък на вашите фарове и по този начин да шофирате по-безопасно и спокойно. Няма да повярвате колко много боклук може да се натрупа за няколко години. Вярно е, че почистването може да си го направите и вие, но като сметнете консумативите и времето което са нужни, ще видите, че е по-добре да се доверите на специалистите в тази област.

Модерен метод за тестване на автомобили чрез автодиагностика дава впечатляващи резултати. Работим само с високо технологична техника която ни позволява да намерим проблемите много по-бързо и точно. Наистина този метод дава много в ръцете на майсторите в авто сервизите.