Метални автомобилни въжета

Едно от най-важните неща които всеки шофьор трябва да притежава е въжето за теглене. Независимо какъв модел е необходим, на всеки може да му се наложи да бъде издърпан поради повреда или лоши пътни условия. В нашия дигитален магазин ще имате приятната възможност да разгледате най-различни модели.

Предлагаме въжета и колани, разтегливи и не, стоманени и текстилни. Всеки автомобилист е свикнал с определен тип въже и ползва само него. Разбира се всеки вид си има своите предимства и плюсове. Едни от най-търсените са еластичните. Осигуряват голяма здравина и комфорт.

Едни здрави въжета и колани за теглене стоманено въже за теглене 5 тона ще ви свърши идеална работа. Не е обемно и не заема много място в багажника. Тъй като е метално, то е обвито със специално покритие което го предпазва от корозия и други външни условия. Що се отнася до дебелината – тя е от впечатляващите 8 мм. Дължината на въжето е 3.6 метра което е напълно достатъчно. В двата края има куки с цел по-лесно закачване. Проектирано е за автомобили до 5 тона.

В последно време цената на горивото рязко падна. Но всеки разбира, че това е временно. Газовите уредби за автомобили остават все така търсени и желани. Цената на газта е още по-ниска и автомобилите които по принцип имат нисък разход на гориво вървят буквално без пари. Препоръчваме ви горещо и вие да помислите ако до този момент не сте, да монтирате газови уредби бутилка тип пура 30 литра които са много подходящи защото заемат само единия край (обикновено дъното) на багажника и по този начин ви остава все още голямо пространство за багаж и стоки.

Освен газови бутилки, при нас има още много неща за този вид горивна система – всякакви резервни части като метални преходници, филтри, капачки за газови уредби и други. Освен това предлагаме на много добра цена цяла система за газова уредба.