Няколко причини да имате нов смартфон

Искате нов смартфон. Разбира се, че сте прави. Всеки един голям нов телефон излиза на две седмици, а това ви кара да се чувствате малко недоволни, особено ако имате менте версия на най-новото и най-голямо устройство от света на технологиите. Ако искате да се уверите и да получите най-изгодните сделки за е необходимо известно планиране.

 

Смартфоните са скъпи и едва ли искате да се обвържете в договора с телефона. Не е нужно да подписвате двугодишен договор. Съществуват много неща, за които е добре да помислите, преди да си купите нов телефон, а конкретно на 10 най-често задавани въпроса избрахме да се спрем, с цел покупката ви наистина да е предизвикателството към най-добрата сделка. Ето и кои са топ въпросите, които всеки трябва да си зададе, преди да купи новият смартфон:

Вършите ли работа с телефона – ако ползвате смартфона единствено за телефонни обаждания, то подобна инвестиция ще ви струва скъпо. По друг начин стоят нещата ако вашето ново устройство е в полза и за проверяване на и-мейлите, постоянна връзка с интернет, по-евтини обаждания и т.н.

Смартфон ъпгрейди – възможно е да подновите договора си, за да получите субсидирана цена? Добрата новина е, че можете да си купите нов телефон, а за да не сте натоварени в покупката избирайте мъдро и преглеждайте повече предложения за смартфони.

Коя е най-правилната платформа за вас - знаете ли кой телефон искате да получите? Ако вече използвате конкретен модел iPhone, тогава със сигурност, по-нов iPhone ще почти сигурно, че е правилният избор за вас. В случай, че не сте сигурни в това, което търсите, по-добрият вариант е да помислите за: Обичате ли приложения? Потърсете гарантирано качество и максимални усилия на устройството да се конкурира с Apple или Android, когато става въпрос за приложения.

Обичате ли свободата – с конкретни модели смартфон може да имате пълна свобода на действия в интернет.

Задайте си още въпроси от типа дали действително се нуждаете от по-нова версия на смартфона; проучете дали ще може да върнете телефона си и т.н. Отговорите на всички тези въпроси могат да дадат и правилната посока в новата покупка.

Всички нови и изгодни предложения за смартфони може да намерите и във виртуалния сват от технологии