Вашият избор на стол може да направи или да наруши усещането за вашия дом

Никоя друга мебел не се подлага на по-задълбочен поглед от скромния стол. Целият свят ги използва, но всеки обича своя собствен тип. Някои хора смесват и сравняват различни цветове и версии, докато други поддържат стриктна еднородност. Защо такова размишление върху някои столове? Виждате и не усещате никаква друга мебел повече от стола. Всяка сутрин, всеки обед и всяка вечер тялото ви е капсулирано на стол.

Вие избирате кой стол да седи в зависимост от вашето настроение и обратно, един стол наистина може да повлияе на това как се чувствате. Просто мислете за тези времена като дете, когато сте мразели да седнете на трапезата, често в столове, които не са подходящи за вашите рамки. Или в онези времена, когато тежки, лошо оформени столове причиняват болки и болки. Във всеки случай столът и човешкото тяло трябва да работят заедно, за да създадат удовлетворение. Но удовлетворението от вашите столове не е достатъчно. Като хора, ние винаги търсим места, които да представят нашата идентичност. Това е правило, в което живеем като социални животни. Нашият дом е гнездото ни и всичко вътре в него разказва на всички кои сме ние.

Така че искате да имате удобни столове, но и да направите изявление. Те не трябва да бъдат четири гигантски, зелени кожени тапицирани, златни сгушени тронове около масата за трапезарията. Честно казано, ние сме омръзнали от повечето търговци на дребно, които се опитват да овладеят тази идея. Това е старо и твърде често създава невярна естетика. Това, за което говорим тук, е напълно обратното. Те са експонати, които не са само за шоу. Те са красиви парчета плавателни съдове, които не са само за гледане. Те привличат вниманието към себе си, без да го преувеличават. Те са дизайнерски столове. Дизайн по стил, винаги. Точно там искаме индустрията да върви, а Cult Furniture води водещата ни гама. Ние сме сложили главите си заедно и излезе с пет начина, по които мислим, че можете да направите изявление с вашите столове. Вземете един или два съвета, или комбинирайте всичките пет, и създайте изявление с вашия стол, за което се гордеете. Класически столове с модерен обрат Някои хора казват, че не можете да победите старите класики. Но ние казваме, че можете. Подобрете старите дизайни и съживете традиционните стилове с нови обрати, смели цветове и различни текстури. Авангардни класически столове, които бяха революционни за времето си. Ние ги произвеждаме от съвременни материали като полипропилен, така че да ги моделираме до перфектната форма. Те също така са по-екологични от старите стил пластмаси и дървета. Обърнете внимание на нашите най-продавани в този диапазон, за да получите представа какво биха изглеждали в дома ви.